От УЕФА потвърдиха, че не са получавали никакви молби да

...
От УЕФА потвърдиха, че не са получавали никакви молби да
Коментари Харесай

УЕФА потвърди: Никой не ни е молил да отменим Евро 2020

От УЕФА потвърдиха, че не са получавали никакви молби да бъде анулирано предвижданото за лятото Европейско състезание по футбол. В последните часове се прокраднаха информации, които лобират за отлагането на континенталната конкуренция, заради разрастващата се пандемия – ковид.

Вирусът спря мачовете в някои европейски страни напълно (Италия), до момента в който други шампионати решиха да играят футболните срещи при „ закрити врата”. Италианската Серия А е отсрочена до 3-и април, като във вторник футболният съюз на Ботуша призна, че този сезон не се знае по какъв начин ще бъде приключен. Мачове от елита на Франция, Германия, Швейцария, Португалия и Испания пък ще бъдат планувани за друга дата или ще се играят пред празни трибуни. Родната efbet Лига също няма да дава опция на почитателите да гледат онлайн футболната игра.

Оттам се породиха страховете за провеждането на Европейското състезание, което заради юбилейния си статут ще се играе в 12 разнообразни страни. Първият мач пък е в италианската столица Рим и би трябвало да се изиграе на 12-и юни. Все отново от европейската футболна централа отхвърлиха, че някоя футболна федерация е предложиха шампионата да бъде отсрочено.

„ Не сме получавали един сигнал от някоя национална федерация да бъде отсрочен турнира”, сподели представителят на УЕФА.

Очаква се част от баражите от Лигата на нациите, на които ще играе и България против Унгария, да бъдат пред закрити врата. Приятелската среща на Англия с Уелс на „ Уембли” към този миг ще се играе по проект.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР