Oт цялото си сърце искам Сашка Васева да се оправи

...
Oт цялото си сърце искам Сашка Васева да се оправи
Коментари Харесай

Екстра Нина: Всички трябва да спасим Сашка

Oт цялото си сърце желая Сашка Васева да се оправи и заболяването да остане единствено спомен. Тя е вярваща, дано всички вътрешно се помолим за нейното излекуване. Дай Боже да се възвърне на 104 %. Аз напълно имам вяра в това “.

Tова прочувствено съобщи пред „ България през днешния ден “ певицата Екстра Нина във връзка тежкото заболяване на колежката си. От няколко години Сашка има съществени проблеми със зрението, като нито можеше да разбере какво й има, нито по какъв начин да се лекува. Наскоро Васева е схванала страшната истина в Германия израстък в мозъка.

„ Със Сашка сме приятелки от началото на попфолка. Живели сме дружно в Симеоново. Правили сме концерти и турнета двете. Колежки сме, почитам я доста, само че най-много тъй като е доста земна и добра. Иска ми се някой импресарио да провежда благотворителен концерт с малко по-високи цени на билетите, с цел да можем всички дружно да помогнем на фамилията, тъй като сумата е непостижима “, сподели още Екстра Нина.

„ След толкоз години, през които обикалях по доктори в България и Германия, едвам в този момент един доста добър доктор - неврохирургът Асен Хаджиянев, ми сложи диагнозата, че имам израстък на мозъка, който притиска очния нерв. Досега близо 10 години все ми споделяха, че имам недоразвитост на очния нерв, и никой не съумя да откри, че повода да не виждам е друга ”, заявя неотдавна Васева, признавайки за пръв път сериозния си здравословен проблем.

За интервенцията са нужни 90 000 евро, като сумата е непостижима за фамилията на Сашка, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР