От ЦСКА обявиха няколко важни новини в началото на решаващата

...
От ЦСКА обявиха няколко важни новини в началото на решаващата
Коментари Харесай

ЦСКА обяви няколко важни новини преди реванша с Базел

От ЦСКА оповестиха няколко значими вести при започване на решаващата за клуба седмица. В четвъртък " алените " гостуват на Базел в мач-реванш от плейофите в Лигата на конференциите.

Привържениците на ЦСКА скоро ще могат да се радват на нов феншоп, като откриването е напълно скоро. Новият уебсайт на клуба също е на финалната права, като в него формалната информация ще може да бъде открита по-много по-достъпен метод.

От клуба потвърдиха още наказването на Брадли де Нойер за 2 мача в евротурнирите, както и че билетите за семейството на ЦСКА 1948 са пуснати в продажба.

Ето и цялото известие в уеб страницата на ЦСКА:

" Старираме седмицата на решителния плейофен конфликт в Лигата на конференциите с няколко вести от и отвън тима.
✅ След като клубът потърси правата си и апелира пред вероятните инстанции, наказването на Брадли де Нойер след получения червен картон в мача против Сейнт Патрикс е за общо два мача. Това значи, че бранителят ще остане отвън групата в още една среща от европейските клубни шампионати.
✅ От през днешния ден билетите за семейството на 29.08. към този момент са в продажба и на касите пред стадион “Българска войска ”. Работното време е всеки ден сред 11:00 - 18:00 ч., а в деня на мача от 11:00 ч. до края на първото полувреме. #ЦСКАЕСАМОЕДИН
✅ След приемането на всички вероятни разрешителни структурата за физическия магазин на ЦСКА към този момент се слага. Работата на място върви с цялостна мощ, като напълно скоро ще ви зарадваме и с дата за публично разкриване.
✅ На финалната права сме и с стартирането на новия уебсайт на ЦСКА, където по по-достъпен метод ще намирате публична информация за всичко, обвързвано с клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР