От ЦСКА обявиха, че отборът ще изиграе последния мач на

...
От ЦСКА обявиха, че отборът ще изиграе последния мач на
Коментари Харесай

ЦСКА: Армейци, преборихме се! Ще имаме свой собствен и модерен стадион!

От ЦСКА оповестиха, че тимът ще изиграе последния мач на настоящия стадион " Българска войска " на 10 декември срещу Лудогорец.

Ето какво написаха от ЦСКА:

" Уважаеми последователи,

С нестихващо неспокойствие бихме желали да съобщим, че подхващаме идващите стъпки по пътя към огромната ни фантазия.

Какво следва?

В незабавен порядък започваме тръжни процедури за разрушителни действия на остарелия стадион, както и избор на строител за новото оборудване. Няма да губим и минута без работа по плана. Тези процедури обаче лишават време, по тази причина и най-хубавото решение е тимът да доиграе полусезона на " Българска войска ", а в паузата оборудването да бъде затворено и квалифицирано за безвредния му ремонт.

И по този начин отговорът на въпроса, който вълнува всички ви - последният мач на издигнатия през 1976 година стадион " Българска войска " ще бъде семейството на Лудогорец на 10.12.23 година Ще отбележим това паметно събитие уместно. Очакват ви интензивности и изненади. Подробности ще бъдат дадени с приближаване на датата.

Предвид големия интерес, който чакаме и на който се надяваме, от през днешния ден в продажба онлайн пускаме специфични билети по случай последния мач на " Българска войска ". Всеки, закупил билет със специфичен дизайн онлайн, ще има опция да го получи на касите на стадиона от петък - 08.12.23 година

Заповядайте дружно да затворим вечно вратите на 56-годишния стадион.

Е, " армейци ", преборихме се!

ЦСКА ще има собствен личен съвременен стадион! ". 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР