От ЦСКА 1948 официално съобщиха, че на предстоящия му мач

...
От ЦСКА 1948 официално съобщиха, че на предстоящия му мач
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 раздава награди преди Лудогорец за националите по минифутбол

От ЦСКА 1948 публично оповестиха, че на идния му мач от efbet Лига против Лудогорец ще участват бронзовите медалисти от Европейското състезание по минифутбол на България. "Червените " анонсираха, че ще раздадат специфични награди на медалистите ни.

Ето какво оповестиха от ЦСКА 1948:

Играчите и треньорският щаб от националния тим на България по минифутбол ще бъдат специфични посетители на дуела от третия кръг на efbet Лига сред ЦСКА и Лудогорец!

Интригуващият конфликт е в петък от 21:00 ч. на стадион „ Витоша “. Вземете своя билет за мача отсам.

През юни „ лъвовете “, водени от селекционера Николай Михов, завоюваха бронзовите медали от европейското състезание по минифутбол в Кошице, Словакия, а по пътя си в конкуренцията надделяха тимове като Австрия, Грузия, Италия, Франция и Казахстан.

Нашите сътрудници от efbet са главен спонсор на Българската асоциация по минифутбол. Спортът, който сплотява хиляди фенове на най-великата игра у нас.

Непосредствено преди първия съдийски сигнал на дуела ЦСКА – Лудогорец на терена ще стъпят националите ни по минифутбол, които ще получат специфичните си награди от efbet и "червените " за страхотното показване.

Каним всички, които обичат футбола и правят оценка триумфа на българските момчета, да дойдат на стадиона, с цел да ги приветстваме дружно!

Така, както те заслужават!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР