От ЦСКА 1948 официално съобщиха, че Кирил Котев е селекционер

...
От ЦСКА 1948 официално съобщиха, че Кирил Котев е селекционер
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 назначи Кирил Котев за селекционер

От ЦСКА 1948 публично оповестиха, че Кирил Котев е селекционер на тима с съществена активност - на българския пазар.

Ето известието от " алените " без редакторска интервенция:

Кирил Котев публично е селекционер на ЦСКА с съществена сфера на активност – българския пазар. 40-годишният експерт ще работи директно със скаутите в клуба, спортния шеф – Радослав Здравков, както и с основния селекционер на „ армейците “ - Методи Томанов, който ще се концентрира повече върху интернационалните прехвърляния.

Между юни 2018 година и февруари 2021 година Котев заемаше поста състезателен шеф на ЦСКА малко след отдръпването си от дейна футболна кариера като играч.

Бившият бранител на „ алените “ беше с главен принос за прекосяването по Честния път към върха на българския футбол и влизането в efbet Лига. През сезон 2017/18 бранителят облече екипа на отбора и изигра 15 мача в Югозападната Трета лига, в които означи 3 гола. С лидерските си качества той спомогна неимоверно за трофея от конкуренцията.

Като състезателен шеф пък Котев завоюва с „ армейците “ купата от Втора лига през сезон 2019/2020 и промоция в първия български ешелон. През богатата си кариера като футболист с изключение на за ЦСКА е играл още за Велбъжд, Видима-Раковски, Локомотив (Пловдив), Далиен и Черно море.

Двукратен първенец на България - през 2004 година с Локомотив (Пловдив) и през 2008 година с ЦСКА. Носител на Купата на България с ЦСКА през 2006 година Вдигал е Суперкупата на България с Локомотив (Пловдив) през 2004 година и с ЦСКА през 2006 година и 2008 година Има и 13 мача за националния тим на България и 1 гол.

ЦСКА приветства Кирил Котев на новия му пост като селекционер в клуба и му пожелава здраве и доста триумфи с „ алените “!

Радваме се, че още веднъж ще имаме опция да работим дружно, Армеецо!

САМО ЦСКА! 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР