От три и половина години Google предлага собствени смартфони от

...
От три и половина години Google предлага собствени смартфони от
Коментари Харесай

IDC: смартфоните на Google се продават 52 пъти по-слабо от всички поколения iPhone

От три и половина години Гугъл предлага лични смарт телефони от топ-ниво и организира разнообразни маркетингови компании за своите мобилни устройства.
Но това очевидно е незадоволително, тъй като аналитичната организация IDC пресметна, че смарт телефоните на интернет колоса се продават 52 пъти по-слабо от всички генерации iPhone .

Според аналитиците на IDC, за една година Гугъл продава толкоз смарт телефони (включително моделите от семействата Pixel и Nexus), колкото осъществя Apple за една седмица. С други думи, интернет колосът продава своите телефони 52 пъти по-слабо, в сравнение с своя основен съперник. Естествено, вижда се че iPhone може да бъде закупен в целия свят, до момента в който флагманите на Гугъл не са показани в редица страни. Но това единствено частично изяснява ниските продажби.

Аналитиците съпоставят търсенето на смарт телефоните на Apple и Гугъл в тъкмо избран район, където продукцията и на двата софтуерни колоса се продава. Оказа се, че резултатите са напълно същите – т.е., смарт телефоните на Гугъл са 52 пъти по-малко известни от мобилните устройства на Apple.

Напълно е допустимо с излизането на новия флагман Гугъл Pixel 3 XL, обстановката да се промени, изключително в случай че бъдат разширени зоните на продажби.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР