От тази информативна и полезна книга ще получите ценни съвети

...
От тази информативна и полезна книга ще получите ценни съвети
Коментари Харесай

Как да се грижим за здравето на сърцето

От тази информативна и потребна книга ще получите скъпи препоръки по какъв начин да подобрите и поддържате сърдечносъдовата си система в чудесно положение. От високото кръвно налягане, нарасналите равнища на холестерола и наследствени положения до болки в гърдите, затруднено дишане и стрес, доктор Лим предлага потребна информация и на практика препоръки по отношение на: устройство и действие на сърцето; нормализиране на кръвното налягане и справяне с високите равнища на неприятния холестерол; сърдечен удар, типове ритъмни нарушавания, припадъци и др.; сформиране на най-благоприятен режим на хранене, физическа интензивност и пълноценна отмора.

 

Независимо дали имате кардиологични проблеми или неприятни индикатори, тревожите се за здравето на непосредствен човек с нараснал риск от сърдечен удар или инфаркт, или просто залагате на предварителната защита, тук ще намерите лесноприложими и ефикасни тактики за попречване или преодоляване на сърдечните болести чрез по-здравословен и съзнателен метод на живот.   Д-р Бун Лим е съветник по кардиология и почетен старши преподавател в Импириъл Колидж Лондон и болница Хамърсмит - водеща болница за лекуване на сърдечни болести и едно от най-големите профилирани кардиологични лечебни заведения в Лондон.

 

Признат е за водач в изследователската област на синкопа и аритмиите с дейна научна стратегия от над 100 изявления, рецензирани от негови сътрудници. Изнася лекции по голям брой кардиологични въпроси и води семинари, насочени към пациенти, лекари и представители на медицински центрове. Най-високо оценен и постоянно препоръчван кардиолог от пациенти  във Англия, определен от сътрудниците си за Лекар на годината през 2018, 2019, 2020 и 2021 година.

 
Създава безвъзмезден уебсайт (www.stopfainting.com) за информация за пациентите по отношение на аргументите за припадъците. Пише блог, разгласява видеоклипове в уеб страницата си и взе участие в здравната поредност на BBC „ Детективи на диагнози “. Д-р Лим има неповторимата дарба да съчетава най-хубавото от актуалното клинично опазване на здравето с холистичен метод към здравето и положителната физическа форма. Той има вяра, че пътят към излекуването стартира от вътрешната страна – при всеки един пациент.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР