От сутринта ви чака труден и напрегнат ден, а и

...
От сутринта ви чака труден и напрегнат ден, а и
Коментари Харесай

Алена Предупреждава! Днес Е Много Коварен Ден За Тези 6 Зодии! Задължително Трябва Да Се Откажат От

От сутринта ви чака сложен и под напрежение ден, а и сте изтощени. Предстои ви сериозна работа и осъществяване на настоятелен срещи, които са от голямо значение за вашите бъдещи проекти. Денят е сполучлив за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа.

БЛИЗНАЦИ

Ще спечелите ненадейно пари от незабавна задача, която ви слагат в този ден. Решете дали е добре да поставите ново начало или е по-полезно за вас да се отдадете на рутинните си служебни занимания. В двата случая триумфът е с вас.

РАК

Неочаквани събития може да нарушат спокойствието ви. Не се напрягайте, като се натоварите с спомагателна работа, която може да не се окаже по този начин доходна, както са ви споделили, написа Пик. Откажете я. Не планирайте настоятелен срещи и не влизайте в спор с вашите сътрудници.

ЛЪВ

Сутринта не се сърдете, в случай че получите градивна рецензия, само че не отговаряйте на околните и сътрудниците и с нападателно държание. Тя ви оказва помощ ви триумфът да ви извърши със удовлетворение. Налага се през целия ден да сте на работното си място, само че не ви се работи.

ДЕВА

Трудностите в общуването на работното място са причина за разправии с вашите сътрудници. Настроението ви е изменчиво, само че триумфът няма да ви изостави, в случай че сте виновни към отговорностите си. Предприемайте измененията внимателно и не допускайте да ви тласнат в неправилна посока. Денят е изключително сполучлив, в случай че се вслушвате в интуицията си.

ВЕЗНИ

Не се опитвайте да надскачате себе си. Ако се преуморите може да не завършите дилемите си в инструкции период и да търпите санкции. Ако сте умерени и търпеливи, ще се справите чудесно. На всяка цена отложете плануваните деловите срещи и диалози. Няма да бъдат сполучливи и препоръчаните ви вложения. Не рискувайте!

СКОРПИОН

Вашите сътрудници се пробват да ви вменяват неуспехи, само че вие не се отхвърляйте от начинанията и ще пожънете признанието, което заслужавате. Заемете се с рутинните си служебни отговорности следобяд, с цел да не изостанете с приключването на към този момент стартирани задания.

СТРЕЛЕЦ

Тревожите се поради странното и обидно държание на ваш сътрудник, който отхвърля да се съобрази с новите правила на работното място, макар че те са повода да успявате в идващите дни. Старанието на вашето работното място и отхвърлянето на неотложните задания до края на деня, ще ви донесе материални триумфи и самопризнание.

КОЗИРОГ

Анализирайте работата си през последните дни, с цел да извлечете от нея потребната информация, която ви е нужна. Предприемете промени. Начинанията ви носят триумф. Сутринта ще ви зарадва вест за доходи. Ще бъдат добра оценка на опциите ви.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки неприятностите сте се втурнали към мечтаната цел. Новите хрумвания са причина да не завършите започнатото. Съчетайте старите и новите си задания, с цел да не се неуспехите поради неспазени периоди. Завършете до дъно започнатото до вечерта.

РИБИ

Финансовите приходи, които ще реализирате през днешния ден са причина за всеобща злоба и ще ви принудят за прекратите връзките си с ваши другари. Отложете деловите срещи и диалозите, свързани с обсъждане на служебни проблеми. Бъдете сдържани в общуването с познати, родственици и другари.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР