От студентската скамейка до мечтаната работа. Това е възможно, благодарение

...
От студентската скамейка до мечтаната работа. Това е възможно, благодарение
Коментари Харесай

Мечтаната професия: „Рекламна академия“ подпомага студенти в кариерата


От студентската пейка до мечтаната работа. Това е допустимо, с помощта на " Рекламна академия ", в която студенти упражняват бъдещата си специалност.

Да приложиш теорията на процедура. Това става допустимо с помощта на " Рекламна академия ", която за девета поредна година среща над 50 експерти от рекламния бизнес със студенти от разнообразни стратегии в Нов български университет.

„ Основната цел е да осигурим процедура на нашите студенти, като академията дава опция да се работи по действителни проблеми под менторството на хора от бизнеса, както рекламодатели, по този начин и рекламни организации “, изясни доцент Д-р Кристиян Постаджиян.
Снимка: bTV

Студентите имат опцията да упражнят своите умения, работейки по действителни планове.

„ Вече четвърта година вземам участие в " Рекламна академия " и целият опит, който претърпяваме тук, е едно скъпо преживяване, което аз няма по какъв начин да получа от друго място. Нещата, които научаваме тук, от време на време са повече даже от нещата, които научаваме в университета “, споделя студентката Поли.

Според доцент доктор Постаджиян главно преимущество на „ Рекламна академия “ е тъкмо във връзката сред университет и бизнеса.

„ През годините на „ Рекламна академия “ дотук са взели участие няколко хиляди студенти и близо 200 компании, като огромна част от тях всяка година демонстрират предпочитание да вземат участие, както като ментори, по този начин и като лектори “, добави той.

" Рекламна академия " е тристранен план на Нов български университет, Българската асоциация на рекламодателите и Българската асоциация на информационните организации.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР