От страницата Пирин Ултрас излязоха с позиция след поредния слаб

...
От страницата Пирин Ултрас излязоха с позиция след поредния слаб
Коментари Харесай

Феновете на Пирин искат оставката на цялото ръководство

От страницата " Пирин Ултрас " излязоха с позиция след следващия слаб резултат
Топ фенът на Пирин Константин Капчин прикани да се поеме отговорност за безобразните резултати в тима.

Той изрази своята позиция в обществената мрежа Фейсбук, както нормално го прави.

Пирин се намира в безобразно положение със единствено 1 точка от шест изиграни мача досега, а евентуално щеше да има толкоз даже да не бе отлагана срещата с Левски на " Герена ".

Вчера тимът загуби от Ботев (Враца) вкъщи, като явно това " преля чашата " в търпението на почитателите.

Ето и написаното от Капчин без редакторска интервенция:
" Когато юношите старша възраст станаха първенци, всички се биеха в гърдите какъв брой са “велики ” и какъв брой са “направили ” за този триумф, правеха се фотоси, постове, заглавия, в този момент, когато Пирин има единствено една точка и един маркиран гол за какво някой не излезе да поеме отговорност? Това е казусът неналичието на носене на отговорност! Вчера на полувремето едни хора, играли преди 50 години на този стадион за 10 лева награда и най-важното от ЛЮБОВ към клуб, град и игра излезнаха и накараха публиката да настръхне от спомен, сантимент и носталгия! Вземете си поучения, а най-добре си вземете куфарите и марш от Благоевград! Само ПИРИН!   От страницата във Facebook  " Пирин Ултрас "  призоваха цялото управление да си подаде оставка. Обикновено най-сериозните последователи на клуба членуват във въпросната страница и сигурно техният зов е добре премислен.   " Оставка на цялото управление и на всички, които доведоха ПИРИН до това трагично положение ", написаха от страницата.

Друг от топ почитателите на тима от Благоевград Нико Ризов, който е един от админите на страницата на ултрасите на Пирин, прикани обществено шефа на клуба Атанас Дафинов да си подаде оставката и също по този начин зададе въпрос за какво не е имало тъжба против съдийството след мача с Локо (Пд).    " Защо нямаше тъжба против съдийството след мача с Локо Пловдив? Защо подарихме стадиона на Рилци на БФС за смешни пари? Много време си траяхме " за положителното на клуба ". И какви са следствията откакто се мазним на БФС, всеки мач дузпи и червени картони против нас ", написа Ризов в групата Pirin Fans, а по-късно прикани без никакви неприятни усеща Атанас Дафинов да си подаде оставката.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР