От спецпрокуратурата внесоха в Спецсъда обвинителния акт срещу Божидар Кузманов

...
От спецпрокуратурата внесоха в Спецсъда обвинителния акт срещу Божидар Кузманов
Коментари Харесай

Внесоха в Спецсъда обвинение срещу Божо Кравата и 9 от групата му

От спецпрокуратурата внесоха в Спецсъда обвинителния акт против Божидар Кузманов и деветима членове на група , ръководена от него, оповестиха от Спецпрокуратурата.

Припомняме, Божидар Кузманов , прочут с прякора Божо Кравата (в Пазарджик) или Божо Козела (в Слънчев бряг) бе обвинен за стрелбата против Димитър Желязков - Митьо Очите в заведението в заведението " 4 You " на 8 юни 2016 година

 Митьо Очите тежко ранен при пукотевица в Слънчев бряг Обновена
Митьо Очите тежко ранен при пукотевица в Слънчев бряг

Има заплаха за живота му...

Обвинението е за о рганизирана незаконна група за убийства, насила , заличаване на имущество, наркоразпространение и полова употреба, работила в регионите на Слънчев бряг, Несебър и Банско .

Според показаните от обвиняването доказателства, Кузманов е наложил в групата силовите способи. Принуда, изнудвания, нанасяне на телесни повреди и други дейности са упражнявани към търговци и таксиметрови водачи в Слънчев бряг и Банско. Целта е да заплащат месечни вноски на групата.

 Бандата на Божо Кравата унищожила видеозаписите от стрелбата по Митьо Очите Обновена
Бандата на Божо Кравата унищожила видеозаписите от стрелбата по Митьо Очите

Към момента Митьо Очите се води потърпевш

По негова самодейност туроператори са били принуждавани да водят клиенти в заведенията, стопанисвани от компании на Данаил Петков и Николай Иванов . По предписание на Кузманов на 8 юни 2016 година в заведение " 4 You " в Слънчев бряг е погубен Александър Алексиев, осъществен е и опит за ликвидиране на Димитър Желязков.

 3 години хората на Божо Кравата „ колели и бесели” в Слънчев бряг и в Банско Обновена
3 години хората на Божо Кравата „ колели и бесели ” в Слънчев бряг и в Банско

На 8 юни групата на Очите е носела със себе си тръби и палки

Като причинител на покушението над Алексиев пред Специализирания углавен съд ще дава отговор Тодор Славов, а за опита за ликвидиране на Желязков - Радослав Димитров и Георги Иванчев .

Обвинителния акт се основава както на събраните материални доказателства, по този начин и на заключенията на над 30 правосъдни експертизи и на показанията на 121 очевидци .

 Взривиха колата на приятелката на Божо Кравата
Взривиха колата на приятелката на Божо Кравата

Целта евентуално е заплашване...

Повечето участници в групата бяха арестувани на 8 юни 2016 година след стрелбата в ресторант " 4 You ". Тогава Кузманов се укри и бе разгласен за общодържавно търсене . Той бе арестуван на 19 октомври 2016 година, откакто се съобщи в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново. На 20 октомври 2016 година

Предстои насрочване на правосъдно съвещание в Специализирания углавен съд .

 Пуснаха Божо Кравата, който стреля по Митьо Очите, под домакински арест
Пуснаха Божо Кравата, който стреля по Митьо Очите, под домакински арест

Медицинска експертиза забави хода на процеса

Припомняме, съгласно очевидеца Калоян Колев при конфликта сред групата на Божо Кравата и на Митьо Очите в заведението " 4 You " в Слънчев бряг, Божидар Кузманов крещял: " Избийте ги всичките! Отивайте и ги довършвайте ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР