От софийския официално обявиха, че са обвързали с нови договори

...
От софийския официално обявиха, че са обвързали с нови договори
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА удължи договорите на ключови футболисти

От софийския публично оповестиха, че са обвързали с нови контракти двама от своите бранители. Става въпрос за нидерландеца Юрген Матей, както и френският халфбек Тибо Вион.
И двамата бяха с изтичащи договори на " Армията ", а управлението на " алените " се е договорило с дуото да продължи кариерите си в родната столица.
Ето какво написаха от ЦСКА по тематиката без редакторска интервенция:
Двама футболисти на ЦСКА обвързаха бъдещето си с " армейците " и за идващите сезони. С удължени контракти с клуба зимната подготовка в Анталия започнаха капитанът на отбора Юрген Матай и французинът Тибо Вион.
Досегашните им договори изтичаха в края на сезона, само че управлението съумя да ги убеди да продължат кариерата си на стадион " Българска войска ".
Матай дебаркира в ЦСКА през лятото на 2020 година и оттогава записа с алената фланелка общо 72 мача във всички съревнования, в които означи 7 гола. С един от тях - този в продълженията против Виктория (Пилзен), холандецът класира отбора за груповата фаза на шампионата за Лигата на конференциите.
Световният първенец за младежи с " петлите " Тибо Вион също е от година и половина в ЦСКА, през която изигра 44 дуела и се разписа два пъти. Той си извоюва реномето на повсеместен футболист, защото е употребен на разнообразни постове в ариергарда на отбора.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР