От собствен опит знам, че с Наглите бяхме подложени на

...
От собствен опит знам, че с Наглите бяхме подложени на
Коментари Харесай

Калин Георгиев: Похитителите на Адриан и Наглите си приличат

От личен опит знам, че с Наглите бяхме подложени на голям медиен напън и това не ни даваше опция да работим добре. Напомням ви по какъв начин при отвличането на Румен Гунински той даде подправено име и ЕГН на похитителите и часове след похищение по медиите излезе действителното му име. Тогава той бе измъчван от Наглите, задето бе излъгал. Това съобщи в ефира на Нова телевизия някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Калин Георгиев.

" Прекрасно е, че Министерство на вътрешните работи мълчи. То ще приказва, когато му пристигна времето. Има прилики сред похитителите на Адриан и Наглите, само че е рано да се приказва. Това е най-активната фаза по процеса на събиране на доказателсва ", сподели той.

" Следите постоянно остават - и електронните следи, и генетичният материал ", сподели още Георгиев. Той признава неточности от страна на Министерство на вътрешните работи по работата с Наглите. " Грешка бе неналичието на първокласен разбор на информация и допускане на приключване на информация. Не знам дали съответно към Наглите е изтичала, само че е реалност, че изтичаше. Осъден няма, само че мисля, че стана ясно тогава, че те са контактували със чиновник на Министерство на вътрешните работи, който ги е облекчавал в активността им, като им урежда отпуски ", добави Георгиев.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР