От следващия сезон във Формула 1 болидите няма да имат

...
От следващия сезон във Формула 1 болидите няма да имат
Коментари Харесай

Без акулови перки във Ф1 през 2018-а заради Макларън

От идващия сезон във Формула 1 болидите няма да имат видната в този момент перка в задната си част. Това стана факт, откакто Макларън единствен не поддържа предлагането за оставането на детайла.

Първоначално изглеждаха, че драма по този въпрос няма да има, тъй като всички тимове от шампионата имаха намерение да поддържат удълженията върху покритието над моторите. Идеята беше, че „ акуловата перка” отваря спомагателна повърхност за реклама. Освен това от идната акция номерата на колите трябваше да се реалокират точно върху въпросния подробност.

От Макларън обаче настояха, че тя би трябвало да бъде много по-малко и по този начин детайлът отпадна, защото бе нужно цялостно единогласие за запазването му като наложителна част от структурата на колите.

„ Мслех, че всички сме се съгласили, че ще я оставим и там ще сложим номерата”, разяснява шефът на Ред Бул Рейсинг Кристиан Хорнер. „ После обаче в характерен жанр срещата завърши, а нещата се трансформираха.”

Шефът на Макларън Зак Браун естествено отбрани избора на своя отбор. „ Сега имаме тази огромна перка над мотора, която блокира задното крило. Очевидно цялостната концепция бе просто да имаме повече пространство, върху които да се появяват реклами”, сподели американецът.

Гран При на Абу Даби е още една опция да участваш в играта на Heineken. Включи се, като посетиш страницата на Играта - gong.bg/f1.

За да участваш в играта, няма потребност да откъсваш взор от екшъна на пистата, трябват ти единствено няколко секунди. Трябва да да посетиш страницата на Играта, gong.bg/f1; да се съгласиш с разпоредбите на акцията и да се регистрираш със своите имена, телефон и имейл адрес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР