"От следващата седмица у нас ще заработи Институт за изкуствен

...
"От следващата седмица у нас ще заработи Институт за изкуствен
Коментари Харесай

Даниел Лорер: В България ще се обучават научни кадри в сферата на изкуствения интелект

"От идната седмица у нас ще проработи Институт за изкуствен интелект, основан дружно с софтуерния университет в Цюрих и Софийския университет "

Това съобщи министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер пред

„ В България ще произвеждаме научни фрагменти на топ научно равнище в областта на изкуствения разсъдък “, описа министърът и посочи, че концепцията е най-големите компании за изкуствен интелект в света да имат тласък да основат лаборатории в България.

Институтът ще се обитава в София Тех Парк и ще започва този вторник. Той ще бъде привлекателен център за магистри и докторанти от целия свят.

На въпрос на БТВ дали Политическа партия е подготвена да отдръпна претендента си за гуверньор на Българска народна банка, министър Лорер отговори, че позволява вероятен вид претендентите за Българска народна банка да се трансформират.

„ Промяната в политиката и политическия спор у нас се случва пред камерите, а в обединението има разлики, както във всяко семейство, само че сме дружно. Караме се, имаме разнообразни отзиви, имаме разнообразни претенденти за една и съща позиция, само че продължаваме дружно напред “, сподели той.

„ Ще станем партия напълно скоро. Моментът наближава “, отговори министърът на въпрос дали Продължаваме промяната възнамерява сходен ход в близко бъдеще.

Колкото до въпросите за присъединявана на Северна Македония в Европейски Съюз, министър Лорер съобщи, че Политическа партия поддържа този развой, само че той евентуално ще продължи най-малко в продължение на 10 години.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР