От Скопския форум, който се проведе в хотел „Александър Палас“

...
От Скопския форум, който се проведе в хотел „Александър Палас“
Коментари Харесай

Еди Рама към Заев: Надявам се, че няма да поискат да се наречете „Западна България“

От Скопския конгрес, който се организира в хотел „ Александър Палас “ в Скопие, министър-председателят на Албания Еди Рама даде безрезервна поддръжка на премиера Зоран Заев и районен съд Македония по пътя й към европейската интеграция, разясняват в редакцията на Tribuna.mk.

„ Заев се опълчи на всички неразрешими проблеми, отвори партията за албанци, тъй че тя да бъде гражданска, а не моноетническа. Той има право да се усеща отчаян, тъй като България желае освен това. Казах му, че се надявам да не изискат да се наречете „ Западна България “. Ние не сме тези, които се провалиха, те се провалиха. Но това е тяхната къща, а не нашата. Ние сме европейци и без Европейски Съюз. Но въпреки всичко сме Европа. Ние сме в центъра на Европа “, сподели Рама.

Рама изиска почтеност от Европейския съюз.

„ Единственият проблем, който имам с тези хора, е, че те споделят:„ Обичаме ви, само че имате някои нерешени проблеми “. Какво имат поради, когато споделят „ не сте подготвени “?. Готови сме. Нека просто да кажат - вие сте си свършили работата, само че ние не сме подготвени “, разяснява Рама.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР