От септември 2018 година Cambridge Centre for Sixthform Studies (CCSS)

...
От септември 2018 година Cambridge Centre for Sixthform Studies (CCSS)
Коментари Харесай

Талантливи български деца имат възможност да получат стипендия за средно образование в чужбина

От септември 2018 година Cambridge Centre for Sixthform Studies (CCSS) приема възпитаници в извънредна двугодишна стратегия GCSE (първа степен на британското приблизително образование). В стратегия " Leonardo Scholars " ще се образова дребна група от високо стимулирани възпитаници, които желаят да реализират най-високи оценки с желание да продължат образованието си в University of Cambridge или University of Oxford. Ако сте един от тези възпитаници, кандидатствайте за стипедния!

Какво съставлява стратегия " Leonardo Scholars "
" Leonardo Scholars " е неповторима образователна стратегия, която обезпечава на учениците най-хубавото преподаване, както и образование в стимулиращата среда на голям брой подпомагащи действия " отвън класната стая ", каквито Кеймбридж предлага в обилие.
За кой е предопределена тази стратегия
В селекцията попадат девойки и момчета на 14-15 години, които са с настройката да станат част от едно академично ядро, в което ще се радват на споделения опит на преподаватели и съученици и среда стимулираща развиването им в разнообразни посоки - академично, културно и обществено. За всеки възпитаник това е съграждащо прекарване, което го прави част от една общественост, в която с любов и признателност може да се завръща, и в бъдеще.
Учебни предмети
Тази стратегия е предопределена за възпитаници с отличен научен капацитет, които ще могат да се заемат с проучването на 14 " GCSE " дисциплини в продължение на две години образование - Изкуство, Биология, Химия, Информатика, Английски език, Английска литература, Икономика, История, Математика, Роден език, Физика и Психология Като спомагателни предмети, може да се учат: Френски език, Гръцки език, Музика, Латински език и Испански език
Кандидатстване за стипендия
Подходящите за стипендия претенденти са с навършени 14 години, положително равнище на британски език и необятни университетски ползи. Те би трябвало да показват информация с оценките си от последната година и да положат приемен тест за инспекция на знанията (провежда се онлайн). Личните изявленията с Директора на учебното заведение ще се проведат на 21 април (събота), в границите на осведомителния ден за стипендии за приблизително обучение в чужбина, който се провежда в офиса на Консултантската къща " Дарби " (пл. Света Неделя 4, етаж 5) сред 13:00 и 16:00 часа.
За присъединяване в селекцията за стипендиите на CCSS Cambridge можете да се регистрирате ТУК или на телефон 02/988 1082
Изисквания за банкет
- Възрастна претендентите: 14+
- IELTS 5.0
- Онлайнтест
- Академичнасправка с оценките от последната година
- Интервю с университетския Директор - персоналните изявленията на претендентите ще се проведат на 21 април 2018 (13:00-16:00)
Какво учебно заведение е CCSS Cambridge


Английското пансионатно учебно заведение Cambridge Centre for Sixthform Studies (CCSS) е ситуирано в университетския град Каймбридж, на два часа път от Лондон. Повече от 40 години CCSS Cambridge е едно от водещите самостоятелни пансионатни учебни заведения в Англия. През 2009 година учебното заведение се мести в нова, съвременна постройка, в историческата част на града. Разположено е в непосредствена непосредственост до колежите на University of Cambridge и интензивно взе участие в отворените действия на университета. На разположение на учениците са съвременни лаборатории по езици, медийни науки, изкуство, снимка, науки, трагично студио и компютри. Учениците се настаняват в обособени къщи за девойки и момчета, в независими стаи с обезпечени съвременни условия за живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР