От СДС излизат с позиция по повод озвучаване на мероприятие

...
От СДС излизат с позиция по повод озвучаване на мероприятие
Коментари Харесай

Кампанията се откри със спор за интелектуална собственост

От Съюз на демократичните сили излизат с позиция във връзка озвучаване на мероприятие на " Продължаваме промяната " с песни от сините манифестации от 90-те години на предишния век.

В позицията те дефинират избора на музикално оформление като " презрян опит за кражба на историята на най-старата дясна партия " от " харвардските остапбендеровци ", което потвърждава за следващ път, че не са смяна, а цялостна замяна. " С днешната си нагла постъпка доказахте, че нямате позор и не сте другари на истината. "

От Съюз на демократичните сили се обръщат и с ядосан съвет към " Продължаваме промяната ", че, с цел да замязят най-малко малко на Съюз на демократичните сили, би трябвало да основават своя история и свои песни и повече от 30 години да ги има в българската политика. Освен това трябвало да създадат и нещо значимо и значимо за България, а не да крадат непознати достижения.
 Официален старт на предизборната акция
Официален старт на предизборната акция

22 партии и 6 обединения влизат в конкуренция

Също по този начин от Съюз на демократичните сили акцентират, че да може да се учи в Харвард и други университети в свободния свят, точно те, Съюз на демократичните сили, са изнесли борбата преди повече от три десетилетия.

От Съюз на демократичните сили също припомнят, че са били изгонени от храма на демокрацията " - " Раковски " 134 при предходното ръководство, а в този момент се прави и опит да им се лишават и други знаци от тези славни години.
 Съюз на демократичните сили съзряха политическа офанзива в желанието на Крум Зарков да им вземе централата
Съюз на демократичните сили съзряха политическа офанзива в желанието на Крум Зарков да им вземе централата

Питат по какъв начин в постройка, неремонтирана от години, ще настаняват делегирани прокурори

" Момичета и момчета, историята не стартира с вас и вашите неизпълнени обещания. За 6 месеца вие доказахте, че с изключение на кухи изречения, безпорядък и рецесии, друго не носите. Стилът ви на " марокански скакалци " в политиката носи опустошаване, а не смяна. Спрете да крадете непозната история и започнете да пишете ваша, само че такава, че да сте потребни за България! "

Припомняме, Съюз на демократичните сили се явява и на тези избори като част от коалиция с ГЕРБ.
 ГЕРБ отива на избори да бори политическата шмекерия
ГЕРБ отива на избори да бори политическата шмекерия

Партията ще търси свежи попълнения за листите си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР