От сдружението на туроператорите и туристическите агенти Обединение Бъдеще за

...
От сдружението на туроператорите и туристическите агенти Обединение Бъдеще за
Коментари Харесай

Туризмът иска спешно въвеждането на зелени сертификати


От сдружението на туроператорите и туристическите сътрудници " Обединение Бъдеще за туризма " желаеха неотложно да се вкарат зеени документи, които да оказват помощ на бизнесите да не затварят напълно.

Организацията е изпратила протестно писмо до митистъра на туризма Стела Балтова.

Туристическият отрасъл желае да бъде анулирана заповедта на шефа на РЗИ-София доктор Данчо Пенчев, в частта, която не разрешава проведените туристически пътувания от 14 октомври. Те настояват, че държавното управление не се оправя с коронавирус рецесията.

" Абсурдно е всеки български жител да има достъп до всички утвърдени ваксини и в това време да се затварят бизнеси, поради незадоволителната имунизационна акция. Разбираме, че отводът от въвеждането на наложителни зелени документи за достъп до разнообразни обществени, обществени и развлекателни услуги, каквато е практиката в цяла Европа, е избирателен ход, само че ръководещите би трябвало да знаят, че преди политиката е стопанската система, с цел да съществува страната ", заявава Павлина Илиева, ръководител на СТТА ОБТ, представена от Медиапул.

От Сдружението упорстват държавното управление да вкара един работещ модел или да копира европейската процедура.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР