От сдружението Левски на левскарите“ поискаха официално мажоритарния собственик на

...
От сдружението Левски на левскарите“ поискаха официално мажоритарния собственик на
Коментари Харесай

„Левски на левскарите“ поема към придобиване на клуба

От сдружението „ Левски на левскарите “ желаеха публично мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков да им трансферира акциите си. Според сдружението легендата на сините е във финансова взаимозависимост от компанията, която е спонсор на клуба, и това пречи на развиването на Левски. Сдружението ще придобие и миноритарния пакет от акции на концерн „ Синя България “ – 10%.

От „ Левски на левскарите “ са безапелационни, че имат зад тила си няколко компании и богати хора, които са подготвени да влагат съществено в клуба. Това обаче ще стане единствено при отдръпването на Сираков.

Председателят на сдружението Димитър Костадинов съобщи, че фирмите и богатите хора биха вложили против миноритарни дялове от акциите на Левски, както и против рекламни контракти. Той обаче не разгласи съответни имена.

„ На 2 декември се организира среща сред членовете на сдружението. Беше доказано посредством гласоподаване изконната стратегическа цел на организацията, а точно да върнем „ Левски “ на левскарите. Тази свята цел е препотвърдена и е призната като стратегическа такава. Ще се борим до нейното реализиране. Голямата цел е мажоритарният пакет от акциите на клуба “, сподели Костадинов.

Преди дни и Даниел Боримиров оповестиха, че ще дадат конференция. Тя би трябвало да се организира на 14-и декември.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР