От Сдружение Левски на левскарите излязоха с нова позиция относно

...
От Сдружение Левски на левскарите излязоха с нова позиция относно
Коментари Харесай

От Левски на левскарите с нов залп срещу мажоритаря-спасител Сираков

От Сдружение " Левски на левскарите " излязоха с нова позиция по отношение на мажоритарния притежател на акциите на " сините " Наско Сираков. Те са на мнение, че в последните години той е разкрил същинския си облик, който не е прелестен.

Ето цялата позиция на Сдружението:

" ИСТИНАТА ЗА МАЖОРИТАРЯ-СПАСИТЕЛ

След като през май 2020 левскарите гласувахме доверие на сегашния мажоритарен притежател да пази акциите на клуба ни, година и половина ПФК Левски се управляваше от експертизата на фамилията му и придворните им пажове.

В резултат на това ръководство, до септември 2021 ПФК Левски беше докаран до " финансов, футболен и честен банкрут " - малко, тъкмо и ясно определение, обещано от Станимир Стоилов - основател и член на Управителния съвет на Сдружение " Левски на Левскарите ".

Въпросният банкрут бе факт макар генерираните до този миг над 7 млн. лева от последователите.

Под натиска на проведените левскари - под един % от целокупната левскарска общественост съгласно лицето претендиращо за благосъстоятелност върху Левски, бе поканен същия този Станимир Стоилов - индивидът, чието име към този момент даже го е боязън да спомене.

Заедно с назначения персонално от мажоритарния притежател изпълнителен шеф Ивайло Ивков и спонсора стартира възобновяване на клуба. Именно това възобновяване след експертното ръководство на мажоритаря направи допустимо всичко позитивно, за което той се бие в гърдите в предсезонното си послание към левскарите.

А какво бе присъединяване на мажоритарния притежател при спасяването на клуба през тези три години? Е, то се изразява(ше) в пушене на цигари в разнообразни стаички и клубния магазин.
 Сираков с позиция за дълга към Национална агенция за приходите, напускането на Мъри, почитателите и Николай Костов
Сираков с позиция за дълга към Национална агенция за приходите, напускането на Мъри, почитателите и Николай Костов

Ето какво се споделя в позицията му:

При разразилите се разногласия сред клуба и спонсора, взе страната на спонсора, а не отбрани ползите на ПФК Левски.

През този тригодишен интервал образно се видя какво значи мързел, безхаберие и безучастие в работните процеси на клуба.

За това време се наслушахме на лъжливи обещания и гаранции, нагледахме се на игра на гоненица от почитатели и публицисти, а за похлупак на всичко - на заграбването на акциите на Светинята.

Но въпреки всичко, господин мажоритар, и ти свърши нещо. Разкри на всички левскари същинския си облик.

Факти, обстоятелства, обстоятелства. За мнозина неприятни, неуместни. За смут на узурпаторите обаче, от ден на ден от дейните левскари, ходещи на стадиона, съзират истината.

Левскари, на следващия ден стартира Сезонът на митинга. Сезонът, в който да изгоним гаврещите се с институцията " Левски ".

Елате на " Герена " и дано мнението ви се чуе високо и ясно още от първата минута ", написаха от Сдружението.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР