От самото начало дизайнът на G502 дава приоритет на нуждите

...
От самото начало дизайнът на G502 дава приоритет на нуждите
Коментари Харесай

Logitech G502 - легендарната геймърска мишка стана на 10


От самото начало дизайнът на G502 дава приоритет на потребностите на геймърите
(снимка: Logitech G)

Logitech G, марка на Logitech за гейминг артикули, чества 10 години от излизането на именитата геймърска мишка G502. В това първо десетилетие, G502 се наложи като любимец в геймърската общественост и най-продаваната геймърска мишка в света – с повече от 18 милиона броя.

„ G502 е обичаната ми мишка от години насам. Тя е идеалният баланс сред екстри под формата на спомагателни бутони, без да е излишно комплицирана и натоварваща. Тази мишка е извънредно комфортна за прилагане за продължителни интервали от време. G502 има грациозен и готин дизайн ”, споделя Мег Кейли, известен гейминг стриймър и продуцент.

От самото начало дизайнът на G502 дава приоритет на потребностите на геймърите. С всяка актуализация екипът от инженери и дизайнери на Logitech G дефинира кои фактори въздействат на играта и вдъхва живот на тези прозрения под формата на съответни характерности и функционалности в истинската G502 и всеки модел по-късно.

През 2014 година Logitech G показа първата G502 с дълбока персонализация, несравнима продуктивност при следене и сърдечност плюс оптимален комфорт. През 2016 година пристигна ред на G502 Proteus Spectrum, която даде на геймърите до 16,8 милиона цветови персонализирани варианти за подсветката.
още по темата
Оттам нататък през 2018 година беше показана мишката G502 HERO, проектирана със датчика HERO 25K на Logitech G – най-ефективният датчик за времето си. През 2019 година G502 беше надградена с безжичната технология Lightspeed за неповторима реакция и надеждност, както и безжичното зареждане Powerplay; неотдавна G502 беше обновена до G502 X, G502 X Lightspeed и G502 X Plus с хибридните оптично-механични суичове Lightforce.

При проектирането на G502 екипът от дизайнери и инженери трябваше да дефинира кои фактори въздействат най-вече на играта, с цел да изобрети мишка, която дава обилие от функционалности. Оригиналната мишка G502 разполагаше с мощен, извънредно прецизен и акуратен датчик, който можеше да бъде надъхан към повърхността, върху която геймърът движи мишката, за безупречно следене и оптимална продуктивност на датчика.

Чрез потребление на технологии като топлинно картографиране и изпробване с геометрията на повърхността, екипът сътвори мишка, която обезпечава същински комфорт, новаторска визия и дизайн и се усеща като естествено продължение на ръката на геймъра.

„ Дизайнът на G502 усъвършенства всяка част от ръката, приспособява устройството към всяко геймърско предпочитание и потребност и предлага еластичност при разположението на бутоните, с цел да максимизира гейминг преживяването. G502 е като едно достоверно продължение на самите нас и усъвършенства нашите качества десетократно ”, споделя Джереми „ Squatingdog ” Педрон, основател на наличие и геймър.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР