От са готови да получат папката с проучвателния мандат за

...
От са готови да получат папката с проучвателния мандат за
Коментари Харесай

Даниел Митов: Готови сме да получим мандата за съставяне правителство от Румен Радев


От са подготвени да получат досието с проучвателния мандат за сформиране на държавно управление, като регистрират обстоятелството, че президента Румен Радев дава време на партиите да се успокоят след изборите и да стартират да мислят по-трезво. Това съобщи зам.-председателят на.

„ Това, което зависеше от и от обединението ГЕБР-СДС, беше направено. Първо се опитахме да осъществяваме диалози с останалите партии през контактна група. След това поканихме другите партии на диалози. Тръгна някакъв разговор – към параметрите на бюджета, към други евентуални цели. Виждате, че Народното събрание стартира да работи, обединявайки се към някакви консенсус по евро-атлантически тематики и освен “, означи той.

не даде съответен отговор на въпроса, дали той ще е номинацията на за министър ръководител. Според него това не е най-важният въпрос сега. Първо би трябвало да се намерения за това, по какъв начин страната ни да излезе от.

„ През 90-те години на предишния век сме имали опити за съставянето на механически кабинет, въпреки те да не са били от най-успешните. Все отново българската народна власт е извървяла някакъв път през тези десетилетния и може да прояви зрялост и да сформира подобен кабинет, който да се радва на малко по-широка и оттатък идеологическа поддръжка, както и да има ясни параметри и задания в границите на 6 месеца или една година. Все отново би трябвало да има някаква непоклатимост “, изясни още.

Той отхвърли да влиза в хипотетични и спекулативни мнения за състава на бъдещото държавно управление и насочи диалога към последните разкрития. счита, че е мъчно да се води разговор с избрани политически обединения откакто на бял свят са излезли избрани решения за Българската банка за развиване (ББР), за платените на половина пари на строителните компании и за „ странните сделки “ сред „ “ и.

„ От къде на къде търгува кодовете за машите против отдръпването на законопроекти. Аз се позовавам на думите на сътрудника Георги Свиленски от, който даде публичност на разгорените си с от парламентарната естрада. Каква е тази търговия? Какви тъкмо кодове държи някогашният министър ръководител? Аз не съм наясно с тази търговия “, съобщи още.

Той обърна внимание и на противоконституционните решения на кабинета „ Петков “ и загатна за манипулиране на изборните резултати. Зам.-председателят на обърна изключително внимание върху това, което предходното постоянно държавно управление е правили с ББР. Според него това бил емблематичен образец за метода на мислене и метода на държание на „ “.

„ изпраща документи за промяна на преди да е назначен за министър. След това си наема адвокатска компания, близка до него. Назначава в тази банка на заплата от 14 000 лв.. Чудя се с какви качества се слади тя, с цел да получава такова заплащане “, означи още.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР