От профила във Фейсбук на Даниел Божилов, ПП „Български съюз

...
От профила във Фейсбук на Даниел Божилов, ПП „Български съюз
Коментари Харесай

Даниел Божилов: Ама каква хубава „куролационна” промяна ни натресоха?!

От профила във Facebook на Даниел Божилов, Политическа партия „ Български съюз за директна народна власт “

Ама ква убава куролационна смяна ни натресоха?!

Премиер с душевен отклонения и държание на изоставащ в учебно заведение за бавноразвиващи се. Не може да структурира вярно изречение. Лъжата я няма за нищо, още по-малко законите. Абе ПростоКирчо.

Вице и финансов министър от другия бряг. Биографично до каквото се е докоснал го е банкрутирал. Единственото, което го интересува, е да трудоустрои интимните си сътрудници на държавната хранилка. Единият от тях лъжец, точил Данък добавена стойност, другият някакъв дудук.

Второто вице сполучлив бизнесмен с фалираща компания, в съдружничество с министъра на електронното ръководство. Реагира единствено като я заловен за задника. Отговаря и тя не знае защо.

Третият вицепремиер крадлива приватизаторка. Една от дребното изгонени от ръководството, дружно с Директива за птиците, за търговия с въздействие и съмнения в корупция.

Следват любовниците на Киро и кумците. И на тях раздадени също апетитни постове. А на кумицата два. Нищо, че най-значимото в биографията й е отпуска по майчинство.

Следва министъра на вътрешните работи. Дърт полицай, от времето на прехода, миришеш да джибри. Значимото при него е, че постоянно е бил приятелка с мутрите и че преди развода жена му го надарила с 20 парцела, като в единия има 12 кенефа.

Министърът на културата - от първия ден е на черешата и не е слизал от нея.

Министър на външните работи минал във вътрешна конспиративност.

Министър на енергетиката - единственият му допир с тока е в ранна детска възраст, когато бръкнал в контакта. Оттогава го научили, че там не се пипа.

Министър на земеделието - СиКаджия. Единственият му допир със бранша досега евентуално е рекета върху производителите при изкупуване на реколтата.

Министър на екологията - брояч на керкенези.

Министърка на правораздаването - вуйна с текезесарска визия и нрав изцяло захласната от Гешав. Ако си пиеше постоянно верните медикаменти, можеше да не я гони непрестанно.

Министър на районното развиване - дърта соросоидна мутра за която се знае, че в ония времена беше касиерка на Костов.

Министър на войната - единственият дет се навил от сума кандърми, та му пратиха особено аероплан да го достави, до момента в който не се е разколебал.

Министър на опазването на здравето - трътлеста леля, която я интересува само да не отслабне и да кешира.

Министър на спорта - вторият заловен от ПростоКирето от улицата. Първият беше Бербатов, само че той отхвърли.

Абе смяна слънце. Казвах ви аз, че измененията постоянно не са за положително, но....
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР