От „Продължаваме Промяната” обвиняват „Има такъв народ”, защото иначе трябва

...
От „Продължаваме Промяната” обвиняват „Има такъв народ”, защото иначе трябва
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: От ПП ни обвиняват, защото иначе трябва да признаят, че са некадърни

От „ Продължаваме Промяната” упрекват „ Има подобен народ”, тъй като другояче би трябвало да признаят, че са позволили доста неточности. Това сподели в студиото на „ Събуди се” ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

„ Ние, като ръководещи, по метода, по който работихме, с какво помогнахме в рецесията? Направиха се сумати неточности, които рефлектират върху живота на всеки един от нас. От Има Такъв Народ се опитахме да създадем каквото можем, бяхме упрекнати, че сме вътрешна съпротива и зложелател номер 1. Така приказват, тъй като другояче би трябвало да си признаят, че са некадърни, че са взимали неверни решения и ние сме били прави. Мога да извадя обстоятелства за нашето изказване, те не могат за тяхното”, сподели Йорданов.

И даде образец: „ Два закона паднаха в Конституционния съд, което е срам за Народното събрание, тъй като сме законодателен орган. Казахме, че има неточности и ще паднат - и за спецсъда частта за квотите на съдиите, и за КЕВР, че ръководителят на дава отговор на условията. След като бяха импортирани, Лена Бориславова звънна на Ива Митева. Опищя да се махне параграфа. Ние бяхме принудени да изтеглим законопроекта. Носим виновност с тях, само че в случай че не го бяхме създали риториката става тази - Има Такъв Народ желае спесцъда и стар
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР