Журналистът Петър Волгин със сигурност е основното острие на Възраждане

...
Журналистът Петър Волгин със сигурност е основното острие на Възраждане
Коментари Харесай

Евролистата на Възраждане подсказа две изненади

Журналистът Петър Волгин сигурно е главното острие на Възраждане на идния избор

Издигането на журналистът Петър Волгин от втора позиция като евродепутат без подозрение е огромната изненада в липстата на партия " Възраждане " за идните избори за Европейски парламент. Водач на листата на „ Възраждане “ е националният представител Станислав Стоянов. Той е бил част от екипа, подготвящ българската версия на настоящото европейско законодателство в предприсъединителния развой на България към Европейския съюз.

Впечатление прави, че в листата има двама депутати от ПГ на Възраждане и двама публицисти. Петър Волгин е единственият представител на така наречен гражданска квота. Радиоводещият е предложение на варненската конструкция на партията.

Друг забавен миг е наличието на Рада Лайкова, която е ръководител на структурата на " Възраждане " в Берлин. Тя е старши консултант по европейски въпроси в Германския парламент.

В листата на " Възраждане " се вижда и наличието на чужденец. Това е Тамаш Секереш, който е маджарин. По специалност е славист-българолог. От 2013 година живее и работи в България, през 2016 година е приел православието.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР