От Продължаваме промяната да си видят гласуванията в парламента и

...
От Продължаваме промяната да си видят гласуванията в парламента и
Коментари Харесай

Свиленски: Продължаваме промяната да търсят задругата с ГЕРБ и ДПС


От " Продължаваме промяната " да си видят гласуванията в Народното събрание и ще видят, че имат 70-80% общи гласувания с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Задругата да я насочат към себе си, а не към Българска социалистическа партия.

Тoва съобщи заместник-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски пред БиТиВи за след парламентарните избори на 2 април.

Свиленски отсече, че Българска социалистическа партия няма да си промени позицията да прави коалиция с ГЕРБ след  Българска социалистическа партия сигурно ще отстоява и избавя парламентарната република и ще се бори с всеки, който употребява модела " Борисов " за потребление на властта. " Възраждане " не се трансформират в евентуални сътрудници на социалистите, стана ясно от думите на Свиленски.
 Костадинов не изключи съдействие с Българска социалистическа партия в идващ парламент
Костадинов не изключи съдействие с Българска социалистическа партия в идващ парламент

Възраждане сезира Конституционен съд по отношение на решението да се построят нови два реактора в АЕЦ " Козлодуй "

Според него новото ляво обединяване ще се раздели доста бързо, когато стартират да подреждат предизборните си листи.  и да работят за успеха на социалистите, подкани ги Свиленски.

Свиленски изясни, че не става въпрос за нанасяне на репутационни вреди само че неприятното е, че " всички институции си нанесохме репутационни вреди, че за 2 години не можем да излъчим държавно управление ". Българска социалистическа партия направила вероятното и естественото на база на политики да сформират кабинет, само че за жалост и този път не се получило.

Президентът забави 4 месеца връчването на мандатите, без някой да е желал това от президента, уточни социалистът. За него единственото пояснение да се забавят мандатите е служебният кабинет да работи без спиране. Президентът сигурно не е нарушил Конституцията, само че основава казус за в бъдеще, предизвести Свиленски.

Той недоумява за какво ръководителят на стратегическия съвет на президента Александър Маринов приказва от името на социалистите и твърди, че президентът има влошени връзки с част от управлението на Българска социалистическа партия. Социалистите не реагират по този начин персонално, а реагират по политики, изясни Свиленски.

" Не сме избирателен кодекс да си променим изборния резултат. Целта е да се увеличи изборната интензивност на предварителните парламентарни избори, само че дали хората ще гласоподават за друга партия или за Българска социалистическа партия, да преценяват ", разяснява той.

Свиленски не пропусна да нападне служебния кабинет на Румен Радев с думите, че не е решил нито една рецесия в страната и че
 Служебният кабинет регистрира триумфи перо по перо, заварил Обновена
Служебният кабинет регистрира триумфи перо по перо, заварил " страна на пауза "

Гълъб Донев даде държавното управление си като образец за ръководство в екип
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР