От Продължаваме Промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) апелираха да се

...
От Продължаваме Промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) апелираха да се
Коментари Харесай

ПП-ДБ с апел към ГЕРБ: Направете всичко необохдимо, за да запазим Пловдивския панаир

От „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) молиха да се направи нужното, за да се резервира Пловдивският панаир подобен, какъвто би трябвало да бъде.

Отново сме се събрали депутатите от Варна и Пловдив на коалиция ПП-ДБ, събрали сме с може би последния зов, молба, гледище към партия ГЕРБ , към нейните кметове и във Варна, и в Пловдив, към общинските препоръки на ГЕРБ, към ръководителя на партия ГЕРБ - направете нужното, с цел да запазим

Пловдивския панаир подобен, какъвто би трябвало да бъде – част от България, а не приватизиран скритом. Това съобщи на брифинг в постройката на Народното събрание Даниел Лорер от ПП-ДБ.

Депутатът Стела Николова уточни, че през вчерашния ден общински консултант от Пловдив е уведомил, че е предписан отвод в Търговския указател за вписването на апорта на акциите на Община Варна във компанията на Георги Гергов " Пълдин Туринвест ".

Колегата му Йордан Иванов сподели, че през вчерашния ден се е отворил прозорец Пловдивският панаир да бъде избавен след отхвърли за регистриране на апорта и този прозорец няма да трае дълго.

По думите му Пловдивският панаир е емблематичен образец за сделките на мрачно, за това по какъв начин може да бъде обслужван частен интерес с публични богатства. Ние от ПП-ДБ постоянно сме били срещу този циничен метод на практикуване на властта, през днешния ден сме и ще бъдем срещу, добави той.

Миналата седмица от ПП-ДБ заявиха, че ще сезират прокуратурата във връзка с проблема с Пловдивския панаир. Днес Иванов изясни, че до момента в който е готвил сигнала до прокуратурата, е схванал, че тя се е самосезирала. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР