От Президентството на Република България изпратиха писмо до Ботев (Пловдив)

...
От Президентството на Република България изпратиха писмо до Ботев (Пловдив)
Коментари Харесай

Президентът отговори на Ботев

От Президентството на Република България изпратиха писмо до Ботев (Пловдив) във връзка отправената покана към Президента господин Румен Радев да участва на дербито на Пловдив.

Ето и наличието на писмото:

Уважаеми Господин Зингаревич,

От името на президента на Република България господин Румен Радев, изричам откровена признателност за изпратената до него покана да участва на дербито сред тимовете на ПФК Ботев Пловдив и ПФК Локомотив Пловдив. Като държавен глава президентът господин Румен Радев постоянно ще поддържа всяко почтено изпитание за нови триумфи в региона на спорта и идеята българските деца и младежи да спортуват интензивно.

Вече 110 години, най-старият футболен клуб в България Ботев (Пловдив) освен развива и отстоява правилата на честната игра, само че и утвърждава полезностите на физическото образование и спорта. Ентусиазмът, с който възпитаниците на Първа мъжка гимназия и Френския лицей поставят основите на футбола в града под тепетата, бързо дава резултати. Школата на футболния клуб основава митове, които освен показват България десетилетия наред, само че и до през днешния ден не престават да са заслужен образец за подражателство на младите футболни гении.

Със страдание би трябвало да Ви осведомявам, че натоварената стратегия на президента попречва неговото присъединяване в най-голямото футболно дерби в страната.

Използвам случая, от името на президента на Република България господин Румен Радев, да насочва към Вас и стотиците хиляди ревностни " жълто-черни " последователи най-сърдечни пожелания по случай 110-тата годишнина на Ботев (Пловдив), а на всички спортисти, деятели и ветерани на футболния клуб да пожелая здраво здраве, състезателен хъс за нови достижения и още доста шампионски трофеи.

С почитание,

Димитър Стоянов

Главен секретар на Президента на Република България "
 Витанов: Не бих споделил, че има напрежение, по-добри сме от Ботев
Витанов: Не бих споделил, че има напрежение, по-добри сме от Ботев

" Ще успеем да обезвреждаме техните атакуващи футболисти "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР