От правителството с втория мандат има смисъл само ако законите,

...
От правителството с втория мандат има смисъл само ако законите,
Коментари Харесай

ПП-ДБ: От правителството с втория мандат има смисъл, ако законите не се осакатяват с фалшиви аргументи

" От държавното управление с втория мандат има смисъл единствено в случай че законите, които от дълго време са на дневен ред и са нужни на българското общество, се гласоподават по метода, по който са замислени, а не се осакатяват с подправени причини ". Това се показва в позиция на " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ), оповестена в обществените мрежи.

Правната комисия одобри текстовете, с които се вкарва механизъм за следствие на основния прокурор от углавен арбитър с сан на висш. Напрежение породи сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за решение, обвързвано с метода, по който във Висшия правосъден съвет ще бъдат избирани двамата огромни съдии - на Върховния административен съд и на Върховния касационен съд.

" От ПП-ДБ няма да си затворим очите за безобразията в правна комисия и за осакатяването на текстовете на кабинета " Петков ", на Надежда Йорданова и Крум Зарков, изключително преходните разпореждания на Наказателно-процесуален кодекс към Закона за правосъдната власт ", показват от " Продължаваме промяната ".
https://www.facebook.com/prodalzhavamepromyanata/posts/pfbid02bogo9WVixPnmxKSi91Qf9383TXjy4U5D8sss8VmEGKEqvHRXsGDowoDWwo4JX1LCl
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР