От ПП се опитаха да представят на своите избиратели, че

...
От ПП се опитаха да представят на своите избиратели, че
Коментари Харесай

Доц. Стойчо Стойчев: Центърът на тази коалиция ще бъде в НС, там са лидерите

От Политическа партия се пробваха да показват на своите гласоподаватели, че тази договорка си коства, че тя е най-хубавата допустима. Тя беше показана точно като договорка. Жертвата не е кандидатурата на министър-председател. Цялата сценка се разигра за да се убедят гласоподавателите на Политическа партия, че договорката си коства – ще получат основния прокурор и всевъзможни промени. Това разяснява в ефира на Българска национална телевизия политологът доцент Стойчо Стойчев.

„ Очакваме като заявители на нов вид политика точно Политическа партия да обяснят за какво търсят поддръжката на Движение за права и свободи и по какъв начин инструментализират този развой. Ако преди година бях споделил, че ГЕРБ и Движение за права и свободи ще вършат правосъдна промяна с мандата на „ Демократична България “ по концепция на Христо Иванов, щяха да кажат, че съм вманиачен или че имам температура “, добави доцент Стойчев.

Според доцент Стойчев не е нужно да бъдат козметични измененията – те могат да са фундаментални и да останат единствено нормативни. Правната промяна не е нужно да основава публични връзки.

Той добави, че центърът на тази коалиция ще бъде в Народно събрание – там са водачите.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР