От потока от думи на Борисов, едно изречение е потресаващо:

...
От потока от думи на Борисов, едно изречение е потресаващо:
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Думите на Бойко Борисов са потресаващи

От потока от думи на Борисов, едно изречение е потресаващо: " Трябваше да подкрепим закона на Зарков, въпреки че е противоконституционен. Европа и Америка го желаят. " Тоест българската Конституция и върховенството на закона нямат никакво значение. Това е ужасно. Това съобщи водачът на във връзка изявление на водача на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по-рано през днешния ден.

" Това е разликата сред и - ние сме за същинска правосъдна промяна. В нея законът е над всичко. Всички са равни пред закона, а не газещи го и наведени поради зависимости ", акцентира тя.

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г съобщи: „ В идващия парламент Крум Зарков (б.р. служебният правосъден министър) би трябвало да ни приготви работен документ, който да гледаме и утвърждаваме. Предлагам партиите, които желаят, да поработят по него тези месец и половина и първия ден, откакто влезем в Народното събрание - да го внесе Крум Зарков и да го подкрепим “.

По думите му няма основният прокурор да бъде недостижим и че не може да не бъде разследван.

" Трябва да подготвим закон, който да приемем. Защото, в случай че сменим Гешев с Рашков, под такова нещо няма да се подпиша в никакъв случай ", съобщи водачът на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР