От понеделник ще бъдат пуснати в продажба билетите за мача

...
От понеделник ще бъдат пуснати в продажба билетите за мача
Коментари Харесай

Етър пуска в понеделник билетите за мача с ЦСКА

От понеделник ще бъдат пуснати в продажба билетите за мача сред Етър и ЦСКА, оповестяват от управлението на "болярите ". Двубоят е в сряда, 30 октомври, от 18:30 ч. на стадион „ Ивайло “ и се чака с голям интерес.

Продажбата на билети започва в понеделник на касата до Спортния диспансер от 9:00 до 18:00 ч. В същите часове ще работи тя и във вторник, а в сряда касата е с работно време от 9 ч. до края на мача. От 16:00 ч. ще отвори и другата каса от северната страна на комплекса.

Феновете на гостите ще влизат по традиция от южната страна на стадиона. За тях ще бъдат отворени две каси от юг – едната от 12:00 ч. в сряда, а втората – от 16:00 ч.

Цените на билетите за всички са по 12 лева Децата до 10 години обаче ще влизат гратис, само че това става единствено с компаньон. От клуба подсетиха, че всички до 16 година влизат с декларация, която може да се изтегли от уеб страницата на Етър и попълни авансово, или да се откри на касите за билети.

От великотърновския клуб припомниха също, че към този момент изрично не се позволява внасянето на алкохол, наркотични субстанции, обемисти багажи, храна и питиета на стадиона. Зрителите могат да внасят единствено бутилка с до 0.5 литра вода, и то със свалена капачка. Минерална вода се продава и на самия стадион по време на мача.

Входовете на стадион „ Ивайло “ ще бъдат отворени за мача в 16:30 ч. в сряда – три от северната и два от южната страна на спортния комплекс.

"Етър приканва всички последователи от Велико Търново и страната за правилно държание, с цел да бъде идният мач без произшествия и същински празник на футбола, каквито са били до момента всички сходни дуели на стадион Ивайло! ", приканиха великотърновци.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР