От половин година Ивет Григорова се радва на внук. Дъщеря

...
От половин година Ивет Григорова се радва на внук. Дъщеря
Коментари Харесай

Ивет Григорова: Не се срамувам, че вече съм баба!

От половин година Ивет Григорова се радва на внук. Дъщеря й - актрисата Луиза Григорова, роди сина си Бран в края на септември и момченцето донесе доста благополучие в фамилията. Противно на слуховете, стилната шефка не се срами, че е станала баба. Дори в противен случай – удовлетворена е и не отхвърля да се грижи за бебето, когато има опция.

Макар че неотдавна трансферира 50-те, Ивет към момента наподобява доста добре и от 2 години има по-младо гадже – предприемачът Атанас Минев. Когато се разбра, че чака внуче, мнозина заподозряха, че обръщението „ бабо ” няма да й бъде изключително прелестно, но русокоската опровергава тези изказвания.  Тя споделя, че не се тормози от напредването на годините, тъй като се има за съвременна жена и не страда от непотребни комплекси.

Преди 2 лета стилната шефка се раздели с втория си брачен партньор – интериорния дизайнер Евгени. Тя скапе фамилията си поради сегашния си другар Атанас, с който няколко месеца поддържали извънрачна случка. Впоследствие обаче желанията им станали съществени и взели решение да заживеят дружно.

Григорова не крие, че е доста хлътнала по настоящия си другар. Дори й се коства нелогично, че такава обич я e споходила в доста по-късна възраст. Запознати издават, че Атанас в никакъв случай не е бил женен, нито има деца. В началото на връзката им Ивет изявила предпочитание да го подари с правоприемник, само че към този момент се отказала от тази концепция. „ Единственото бебе, което ще дундуркам, е внукът ми! ”, коментирала русокоската през хора от обкръжението си.

Откакто се залюби с по-младия Атанас, стилната шефка е в много обтегнати връзки с някогашния си брачен партньор Евгени, от който има 16-годишна щерка на име Кристина. Гордият интериорен дизайнер не желае да се вижда русокоската и отхвърля да поддържа връзка с нея. Според осведомени той към момента я ненавиждал поради изневярата и не намирал сили да й елементарни.
Най-много от раздялата на Ивет и Евегени страдала дъщеря им, която е в сложна тийнейджърска възраст. До оня миг фамилията водело спокоен живот и нищо не предвещавало последвалата стихия. Заслепена от любовта си към Атанас, Григорова решила да следва порива на сърцето си и със размах захвърлила 17-годишен брак в предишното. Наложило се девойката Кристина да посещава психолог, с цел да превъзмогне развода на родителите си и да овладее пристъпите на яд, които имала.

Актрисата Луиза Григорова също не приела добре новината, че майка й има различен мъж. Звездата не очаквала сходен процес на събитията и първоначално упрекнала родителката си за прибързаното решение. После обаче трансформирала мнението си и приела Атанас. След като го опазнала, тя открила, че той въобще не е неприятен човек.

Ивет е споделяла, че с Минев се срещнали за първи път в столично заведение и той направил крачка към доближаване, като я заговорил. „ Видях я в един ресторант. Знаех коя е, несъмнено. Направи ми доста хубаво усещане, доста усмихната, доста красива. Изпратих й покана за другарство във Facebook и по-късно й написах известие ", разказвал е Атанас, написа Уикенд.

Първоначално Григорова не му обръщала внимание или отговаряла сбито, тъй като по това време към момента била фамилна. С течение на времето обаче била мощно привлечена от Наско. Разменили си телефоните и всеки ден се чували или си пишели известия. В един миг страстите им надвили и избухнали като вулкан. Тогава, ръководена от възприятията, русокоската взела решението да стартира живота си изначало.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР