От полицията в американския щат Охайо съобщават, че са арестували

...
От полицията в американския щат Охайо съобщават, че са арестували
Коментари Харесай

От училищната стая до затвора: Обвиниха учителка в секс с ученик едва след като... роди дете от него

От полицията в американския щат Охайо оповестяват, че са арестували някогашна учителка от гимназия, която забременяла и родила дете от младеж по време на техните продължителни интимни връзки. На 36-годишната някогашна педагожка Лаура Лин Крос са й предявени три обвинявания в полови дейности с невръстен за интервал от три години, написа New York Post. При започването на половите им връзки учителката е била на 30 години, а момчето на 14 години.

Бащата на подрастващия почнал да изрича своите опасения пред управлението на учебното заведение незабавно след преместването му в учебното заведение, само че никой не обърнал внимание на думите му.

" Това бе безспорен неуспех на цялата система, и на полицията, и на учебното заведение ", споделя родителят.



Лаура Крос решила да напусне учебното заведение преди две години и убедила майката на младежа (която се намирала в затвора) той да отиде да живее при нея посредством позволение на съда в изискванията на частична настойчивост. Бившата учителка заблуждавала майката на ученика със известия във Facebook по отношение на това, че тя щяла да стане прелестен аставник на сина й.



Британското издание оповестява, че едвам предходната седмица станало известно, че Лаура Крос е родила дете от ученика, преди този момент те го пазили в загадка. Сега някогашната учителка се намира в пандиза и за стартирането й под гаранция е належащо депозирането на 100 хиляди $.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР