От показанията на вещите лица стана ясно, че 37-годишният мъж

...
От показанията на вещите лица стана ясно, че 37-годишният мъж
Коментари Харесай

Чудовището Димитър, Който Жестоко Уби Златена Изсъска Със Смразяващо Спокойствие: Радвам Се, Че Я Убих

От показанията на движимостите лица стана ясно, че 37-годишният мъж страда от шизофрения, отключила се още в детските му години, за което е бил лекуван неведнъж. Експертите обясниха, че Димитър Ръжев е разказал умерено какво е направил, само че е употребявал много заучени изречения. Според движимостите лица не всяко психиатрично заболяване води до безотговорност.

Затова и прокуратурата настоя да се обясни какво е тъкмо психологичното положение на обвинения, с цел да стане ясно може ли той да носи отговорност и дали не симулира.

Самият обвинен изясни на съда, че не един път е приемал дружно алкохол, опиати и медикаменти против шизофренията. От две години самичък си ги пиел без да се съветва с доктор, само че без тях се чувствал по-добре. Последното хапче изпил ден преди да пристигна в София.

Съдът реши да го изпрати в психиатричната болница в ловешкия затвор, където да му се създадат проучвания.

След безцеремонното самопризнание в съда, Димитър Ръжев изясни на публицистите, че Златена била демонът, която подала " ябълката на жена му, а тя от своя страна на него ". Пак от обяснянията му пред медиите стана ясно, че не момичето, с което са се познавали от няколко месеца, е причина брачната половинка му да го напусне.

" Остави ме, тъй като, откакто се родиха децата, заобичах повече тях и желаех да дремя при тях, а не с нея ", добави той. Попитан - правилно ли е, че упражнявал домашно принуждение над брачната половинка си, Ръжев сподели: " Не, единствено съм я удрял няколко пъти ".

Той отговаряше на журналистическите въпроси постепенно и умерено, без капка разкаяние, като даже хвърли виновността върху Златена с изказване, че й бил плащал за любовта. Двамата се познавали от няколко месеца и с изключение на в Пловдив и в София, били ходили дружно и в Стара Загора.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР