От Пирогов“ беше изписан и последният пациент, приет в лечебното

...
От Пирогов“ беше изписан и последният пациент, приет в лечебното
Коментари Харесай

„Пирогов“ изписа и седмия пациент от катастрофата на „Струма“

От „ Пирогов “ беше изписан и последният пациент, признат в лечебното заведение вследствие на тежката злополука на автомагистрала „ Струма “.

Медицински екип от Северна Македония го е откарал до родината му.

Това е пациентът, който е претърпял интервенция в Клиниката по ортопедия и травматология, а по-късно - и в Клиниката по неврохирургия, той е в устойчиво положение.

Мъжът, както и останалите шестима, признати в лечебното заведение след злополуката, при която починаха 45 души, към този момент са настанени за следене в Северна Македония и Сърбия, прецизират от „ Пирогов “.

В началото на седмицата бяха изписани четирима от потърпевшите в катастрофата на АМ  " Струма ". В събота (27 ноември) от болничното заведение си потеглиха първите двама от седемте оживели пасажери на изгорелия рейс.

От " Пирогов ", където те бяха настанени, оповестиха, че доктор Анастасия Викторова от Клиниката по изгаряне и пластична хирургия е предала пациентите на медицински екипи от Република Северна Македония.

Изписаните заболели са постоянни и в положително общо положение, показват от " Пирогов ". Предвижда се да бъдат настанени за наблюдаване в лечебни заведения в родината си, оказва се от известието.

В нощта на 23 ноември рейс с регистрация в Скопие, пътуващ от Турция към Северна Македония, катастрофира и се възпламени покрай с. Боснек. Загинаха 45 души, избавиха се седмина.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР