От ПГ на БСП за България предложиха служебния министър на

...
От ПГ на БСП за България предложиха служебния министър на
Коментари Харесай

На живо: БСП настоя Демерджиев да бъде изслушан в НС за случая с убития на границата полицай

От ПГ на " Българска социалистическа партия за България " предложиха служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев да бъде поканен да показа информация в Народното събрание за обстановката на българо-турската граница по отношение на убития граничен служител на реда, както и да осведоми какви ограничения се подхващат по защитата на границата и по ограничението на потока от незаконни имигранти. За това настоя депутатът Кристиан Вигенин по време на днешното изключително съвещание на Народното събрание, представен от Българска телеграфна агенция.

Ако няма такава опция, ще внесем искане за чуване, което се надявам да влезе в програмата за на следващия ден, сподели още Вигенин.

Малко по-рано след предложение на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов депутатите уважиха убития на границата полицай с 1 минута безмълвие.

Служебният министър на енергетиката Росен Христов трябваше да бъде изслушан в пленарна зала през днешния ден, само че заместник-председателят на Народното събрание Росен Желязков уточни, че министърът е уведомил, че няма да участва.

Дневният ред включва продължението на Правилника за организацията и активността на Народното събрание, план на решение за оставане на битовите крайни клиенти на електрическа енергия на контролиран пазар, както и план на решение за възлагане на Министерския съвет да одобри стратегия за даване на обезщетения на небитовите крайни клиенти на електрическа енергия.



Очаквайте детайлности!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР