От партията на Слави Трифонов Има такъв народ показват как

...
От партията на Слави Трифонов Има такъв народ показват как
Коментари Харесай

Има такъв народ: Уважаеми съграждани, ето как ГЕРБ усвояват!

От партията на Слави Трифонов " ИТН " демонстрират по какъв начин ръководещите усвояват държавни финанси посредством поправки на улици.

" Какво става в Силистра? На 9-и декември Министерски съвет отпусна над 7 милиона и половина лв., от които 2 милиона за ремонт на общинска пътна мрежа. На 15-и декември част от асфалта към този момент е подложен. Виждали ли сте с такава бърза работа? На фотосите ясно проличава, че задачата е допустимо най-бързо да се усвоят парите ГЕРБ обичат да “усвояват”. Некадърността на работата няма с какво да бъде съпоставена. Виждаме липса на бордюри, които да поддържат настилката, шахта, която е доста под равнището на асфалта и куп други нередности. Дебелината на положената настилка е не повече от 2 сантиметра. Ремонтът не включва тротоарите и те остават в същото неизползваемо положение ", разясняват рехабилитационните действия от " ИТН ".

" Работници на компанията реализатор настояват, че даже до тях не доближават пари от положеният труд.
Къде отиват над 60% от парите можем единствено да допускаме. Вероятно за безвъзмездна топла чорба или следващото подаяние за да се популяризира някой локален политически аристократ. Със сигурност в нечия каса остава заделена огромна сума пари, с които ще опитат да купят вашите гласове, уважаеми съграждани ", гневят се във Фейсбук от партията на Слави Трифонов.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР