От парламентарните сили само БСП подкрепи за оставка на министъра

...
От парламентарните сили само БСП подкрепи за оставка на министъра
Коментари Харесай

Само БСП подкрепи искането на ГЕРБ за отстраняването на вътрешния министър

От парламентарните сили единствено Българска социалистическа партия поддържа за оставка на министъра на вътрешните работи. Темата разяснява депутатът от соцпартията и някогашен аграрни министър Иван Иванов.

Откакто ръководи това издание на служебния кабинет, има засилен мигрантски напън. След случая с убийството на служителя на реда Петър Бъчваров отговорност се поема на най-високо равнище, уточни Иванов в преднамерено изказване от името на парламентарната си група.

Той бе запитан какво считат в Българска социалистическа партия след настояването на ГЕРБ за отстраняването на вътрешния министър и главния секретар на Министерство на вътрешните работи. 

" В естествените европейски страни се поема отговорност се поема отговорност на най-високо равнище. А нашата оценка за работата на Министерството на вътрешните работи и най-много на управлението е много отрицателна, като стартираме още от провелите се избори. Считаме, че не беше извършен нужният надзор и бяха позволени не малко изборни измами. Т.е. Министерството на вътрешните работи абдикира от този развой...

Очаквайте детайлности

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР