От папарашките кадри се вижда, че Кадиев и продавача водят

...
От папарашките кадри се вижда, че Кадиев и продавача водят
Коментари Харесай

Срам И Позор! Папараците Изловиха Сашо Кадиев Да Го Прави В Градинката До Ндк! Скандални Снимки!

От папарашките фрагменти се вижда, че Кадиев и продавача водят диалог по сред си и излиза наяве, че двамата са си познати и артистът е един от най-редовните клиенти на противозаконния търговец.

В предаването „ Преди обед ”, което всеки ден води постоянно се разясняват най-наболелите въпроси за противозаконния вземане-даване както и за правата на неоправданите консуматори, на които търговци не издават касов бон. Обаче в реалност излиза наяве, че самия Сашо с дейностите си подкрепя сивата стопанска система у нас.



Снимка: Ретро

Кадиев се изпекъл в практиката да пести пари и от един нерегламентиран търговец се зареждал с перилни препарати. А от различен с всевъзможни лакомства на цени на едро. Броял стотинките като че ли е пенсионер, а не тв водещ и издирван артист.

За него се приказва, че постоянно е бил сребролюбец. Питаш ли го има ли пари постоянно споделя не, разясняват сътрудниците му. Ама и по какъв начин няма да цепи стотинката на две като устоя жена с малко дете, че и майка си. На която всеки месец броял хиляда лв. защото Катето Евро няма и лев пенсия, предават от retro.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР