От Организацията Спаси София се подиграха жестоко с кметицата Йорданка

...
От Организацията Спаси София се подиграха жестоко с кметицата Йорданка
Коментари Харесай

ВИДЕО Коледарите от "Спаси София" се подиграха на Фандъкова с брандирани подаръци

От Организацията " Спаси София " се подиграха грубо с кметицата Йорданка Фандъкова. Екипирани като коледари и водени от младия общински консултант Борис Бонев - те се събраха пред входа на общината и обясниха какви блага носят за градоначалничката. Изчетоха и коледната картичка с пожелания към нея. Вижте детайлности във видеото:

 🎅 Добро утро от Столична община. Дни преди Коледа сме тук, с цел да връчим на Йорданка Фандъкова  нашите коледни дарове и пожелания!

 🎄 След като за поредна година София има мизерна коледна декорация, жалка коледна елха и разчита единствено на натрапчива корпоративна реклама, взехме решение да ѝ поднесем това, което тя сервира на софиянци години наред, с вяра да разбере, за какво неналичието на светлина и хубост пречи на всички в този град.

 💜 Разбира се, пожелаваме на госпожа Фандъкова радостни празници и доста здраве, само че също по този начин си пожелаваме завършек на нейното ръководство, което трансформира София в пленник на корупцията, зависимостите и неналичието на визия.

 🌠 Да си пожелаем всички радостни и светли празници и дано това да е последната тъмна Коледа за София!

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР