От няколко поколения насам Пловдив не се развива в правилната

...
От няколко поколения насам Пловдив не се развива в правилната
Коментари Харесай

Манол Пейков: Управниците на Пловдив избраха колите пред хор...

От няколко генерации насам Пловдив не се развива в вярната посока и е бутан в противоположното на модерното, Това се дължи на обстоятелството, че колите са сложени на фундамент, което от ден на ден затруднява живота в града. Това съобщи някогашният народен представител и покровител на зелената концепция Манол Пейков в следващия епизод в подкаста на „ Марица ”. За първи път  фокусът не е на спортна тема, а дебют като водещ прави Иван Панчов.  



Когато градиш един град, би трябвало да поставиш в центъра индивида, а не автомобила , уверен е Манол Пейков. „ Не имам вяра, че ще намерим тези управници, които да имат визия и концепция за развиването на града “, споделя още известният издател и преводач.

Апелът му към ръководещите е да не влагат във от ден на ден благоприятни условия за колите, а в развиването и електрифицирането на градския превоз. За да бъде по-удобен и желан от жителите.
 
Манол Пейков твърди, че споделените улици, в които да се движат по едно и също време пешеходци, колела и коли, е методът, по който би трябвало да се развива Пловдив.

Бившият народен представител разяснява и дебатите към пробива до Водната палата, чиято орис би трябвало да се реши от локалния парламент след извършената в четвъртък социална полемика.
 
" Този план е закононарушение по отношение на децата ни, тъй като ще откъсне реката от града и ще наруши естествената среда на Пловдив ", безапелационен е Пейков.

Слушайте и гледайте на уеб страницата, на страницата на и в каналите на медията в ,  и . 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР