От няколко месеца участък от ул. “Мадара във Варна пропада

...
От няколко месеца участък от ул. “Мадара във Варна пропада
Коментари Харесай

Пропадане на ул. “Мадара във Варна крие риск и за пешеходци, и за шофьори

От няколко месеца сектор от ул. “Мадара ” във Варна пропада в близкото дере. Това крие риск както за пешеходците, по този начин и за водачите на коли. Живеещи в региона нееднократно са алармирали за казуса в Община Варна. Реакция обаче няма.

Варна

По улица “ Мадара ” всеки ден минават доста хора, тъй като тя води към комерсиалната част на квартала. Движат се и значително коли, защото през последните години в региона бяха построени доста нови жилищни кооперации.

Керанка Стоянова: Синът ми и внукът ми идват постоянно, доста е рисково. Това по какъв начин може да не се обърне внимание, тука напряко е ликвидиране. Деца играят ли тук на улицата? - Играят ами, внукът ми има две деца.

Пепа Костова: Трябва да се вземат ограничения. Това не е ненаселен регион, в който няма придвижване, няма хора, това е Базар Левски във Варна въпреки всичко.

Вълчо Колев: Ние, които живеем тука, го знаем се изтегляме по-навътре. - А който не го знае? - Който не го знае, може да се случи неточност, да падне някой.

Особено рисково е, когато по тясната улица минават коли – на сантиметри от пропадналия сектор .

Пламен Попов: Всеки път очаквам да падна… Много е рисково, по какъв начин да не е рисково, трептя всякога.

Живеещи в региона са търсили помощ от Община Варна, само че ограничения до момента не са взети.

Камелия Димитрова: Много пъти до общината писаха тъжби. - Както виждате, няма.

Екипът ни също подаде сигнал в Община Варна. Веднага специалисти от Дирекция “Инженерна инфраструктура ” направиха оглед. От общината ни увериха, че мястото ще бъде обезопасено, а идната седмица ще бъде осъществен спешен ремонт на пропадналия сектор.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР