От няколко месеца тече акция както срещу Борисов, така и

...
От няколко месеца тече акция както срещу Борисов, така и
Коментари Харесай

След 2.5 часа разпит кметът на Стамболийски Георги Мараджиев: Нито аз, нито Борисов се страхуваме от арести, но това е полицейщина

„ От няколко месеца тече акция както против Борисов, по този начин и против обособени кметове и представители на партия ГЕРБ от страна на икономическа полиция и други органи на Министерство на вътрешните работи. Включен е целият уред за опорочаване на кметове като мен и на регионални координатори на партията“. Това съобщи Георги Мараджиев, откакто 2.5 часа бе разпитван в полицията.

По думите му след ареста на Бойко Борисов противозаконните дейности на Министерство на вътрешните работи се повтарят и в редица обитаеми места, като задачата е да се ускори страхът у симпатизантите на ГЕРБ.

„ Икономическа полиция има сигнал, който е от предходната година, в който съм упрекнат, че съм провокирал вълнения в Ново село. Но тогава икономическа полиция нахлу в магазина на жител, имаше и стълкновения сред полицията и жителите “, съобщи Мараджиев.

Според него концепцията на Министерство на вътрешните работи е била той да бъде измамен под правосъдна отговорност, с цел да бъде свален като кмет на община Стамболийски.

„ Идеята е премахване на кметове, на регионални координатори от ГЕРБ, с цел да бъде и обезсилена и обезглавена партията “, добави той.

Освен него още 15 индивида са привикани на разпит, включително и общинският началник на партията в Стамболийски.

„ Нито аз, нито Борисов се опасяваме от арести, само че се опасявам от това, че всички тези събития, които стават, водят към една полицейщина, към една полицейска офанзива “, безапелационен е Мараджиев.

Той съобщи, че ГЕРБ ще завоюва предварителните избори, които идват. „ Отново ще управляваме. Затова се обръщам към Бойко Борисов да ме направи Министерство на вътрешните работи началник единствено за няколко месеца “, добави Мараджиев.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР