От няколко месеца срещу Калин Стоянов от ПП-ДБ започнаха война,

...
От няколко месеца срещу Калин Стоянов от ПП-ДБ започнаха война,
Коментари Харесай

Борисов: ПП-ДБ водят война с Калин Стоянов, не им даде да безчинстват на изборите

От няколко месеца против Калин Стоянов от ПП-ДБ започнаха война, тъй като той не се съгласи да безчинстват по време на изборите. Носеха му описи, сменяха се поголовно всички, а той държеше позицията, за която сме се разбрали - той да си назначава експерти. Аз нито един път не съм бил там, нито едно име не съм му дал. Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той отхвърли кандидатурата на вътрешния министър да е на ГЕРБ.

" Когато се бяхме срещнали няколко пъти, бяхме решили по какъв начин ще действаме, че ще бъдат техни министри, с наши заместител министри, Асен Василев -финансов министър, когато пристигна тематиката Министерство на вътрешните работи аз им споделих, че би трябвало да е специалист, експерт, далечен от всички. Предложих да се избира от наличните, назначени от тях, по тяхно време, години наред, или от президента Радев служби, които ние от няколко години след смяната и и промените в Министерство на вътрешните работи, които направиха с Бойко Рашков с техните министри - Демерджиев и така нататък нямахме нито един човек даже на средноуправленско равнище, камо ли началник на служби. Той се съветва и по-късно за Калин Стоянов го предложиха, аз се съгласих, не съм приказвал с него, не съм го убеждавал, не съм се срещал. Това, което през вчерашния ден господин Петков сподели, аз съм склонен, няма ли политически лица, не може да има политическа отговорност. Когато ние имахме сходен проблем и управлявахме, сменяхме министри, сменяхме основни секретари, тъй като носехме политическата отговорност. Сега тези назначения са експертни. Те си бяха там и са назначавани от Политическа партия не от ГЕРБ ", сподели Бойко Борисов.

Той разяснява и отхвърления избор на съмнение към кабинета " Денков ".

" Както и преди ви споделих, през днешния ден ще мине вота, тъй като към момента не е готово обществото с нищо, което да размени това с по-добро ", безапелационен е Борисов.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР