От няколко месеца плеймейтката Нора Недкова има любовник от турски

...
От няколко месеца плеймейтката Нора Недкова има любовник от турски
Коментари Харесай

Женен турчин плаща почивките на Нора Недкова! Плеймейтката пръска луди пари в Монте Карло

От няколко месеца плеймейтката Нора Недкова има ухажор от турски генезис, разбра HotArena.

Блондинката  успешно смуче парите на новия си покровител. Актуалният й настойник е женен за друга , само че това не му пречело постоянно да мачка чаршафите с еротичния модел. 

Нора не крие, че в последно време прекарва много време в южната ни съседка, с цел да се среща с любовника си. Неотдавна беше в Истанбул, а след това в турския курорт Анталия. Сега пък е решила да се разнообрази и е отпътувала за Монте Карло с приятелки, а почивката още веднъж била финансирана от богаташа, издават осведомени. Недкова не извадила и лев от личния си джоб, само че отседнала в петзвезден хотел и се глезела със скъпи придобивки. Този път благодетелят й бил прекомерно ангажиран, с цел да пътува с нея, само че в същото време бил и задоволително великодушен, с цел да задоволява капризите й, писа „ Уикенд “. 

Блондинката се похвалила пред свои близки, че в Монте Карло изхарчила над 15 бона за дизайнерски дрехи и първокласни заведения за хранене.  Говори се, че турчинът нямал никакво желание да се развежда и да официализира връзката си с Недкова, само че тя не желала да го притиска. Задоволявала с обстоятелството, че той пръскал луди пари по нея, тъй че фамилното му състояние никак не я тормозило. 

Преди да се запознае с сегашния си съкровен сътрудник, плеймейтката дълго време бе сама. Тя имаше къса случка с предприемача Христо Сираков , прочут като Ицо Стоте Манекенки, въпреки че по думите й връзките им били единствено другарски. Въпреки че Нора гневно отхвърля да е спала със застаряващия плейбой, очевидци неведнъж са ги засичали да се опипват и да си потеглят дружно на разположение от столични заведения. 

Най-сочната клевета към Недкова е обвързвана с шоумена Слави Трифонов . Двамата се срещнаха, когато тя гостува в предаването му, а той не скри благосклонностите си към нея. Авантюрата им обаче не траяла дълго, тъй като Дългия бързо се отегчил от русокоската и я разкарал.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР