От няколко години в родните шоусреди се зароди нова мода

...
От няколко години в родните шоусреди се зароди нова мода
Коментари Харесай

Трай, бабо, за хубост! Родни плешльовци пак развяха перчема!

От няколко години в родните шоусреди се зароди нова мода - да се присаждат коси. Главно услугата се употребява от мъже, които страдат от оплешивяване или имат различен проблем, стопирал растежа на коса.



Последният, които се похвали с нова грива, бе музикантът Иво Молов, прочут в средите като Гугутката. Макар да са минали единствено 7 месеца от интервенцията му, той е извънредно удовлетворен от резултата. „ Има още да пораства, тъй като резултатът най-добре се вижда след първата година, само че и да не пораства повече, аз съм извънредно удовлетворен от резултата. Искам да кажа, че моят коафьор, който работи от години, сподели, че толкоз добър резултат рядко е срещал “. Музикантът към този момент има богат перчем и опция да прави каквито и да било прически. Същият е случая с двама от обичаните родни артисти - Ники Станоев и Ивайло Захариев. И в случай че при Ивайло е било по-скоро пускане на оплешивяване, то Ники всички го помним с много голо теме. Това обаче към този момент не е по този начин и той също се радва на нов имидж.

Общото сред тримата е, че трансплантацията на коса им е правена при еднакъв доктор - доктор Константинос Партоу.

Екип на „ Телеграф “ се свърза с доктора, който показа, че е с извънредно положителни усещания от звездните си пациенти и че никой от тях не е проявявал прищявки, а в противен случай - философски са се справили както със самата намеса, по този начин и с възстановителния интервал, който се оказва по-сложният в процедурата.

„ Самата интервенция е лесна за пациента. Интервенцията е дълга. Единствено може да има малко болежка първоначално, когато сложим упойката, която е локална. След това пациентът не усеща нищо. По време на процедурата има и няколко почивки, с цел да е по-лесно както за пациента, по този начин и за доктора “, споделя доктор Партоу и добавя: „ Когато идват пациенти, приказваме повече за възобновяване от интервенцията, тъй като това е комплицираното. Има няколко неща, които би трябвало да знаят - няма да могат да спят известно време на възглавница, а ще се наложи да употребяват такава за аероплан, тъй като не можем да рискуваме да се допре нещо до третираната зона. Фитнес, пушене също не са желателни първите седмица. Всичко, което може да понижи кръвообращението на главата и на скалпа би трябвало да се отстрани. “

Преди да се стигне до самата намеса, се прави една консултация, където се оглежда проблематичната зона. „ Преди интервенция се вършат и няколко проучвания - кръвна картина, консултация с кардиолог, алергична консултация за упойката, както и проучване за ХИВ и херпес вирус. Пациентът се бръсне и докторът маркира зоните, на които би трябвало да се обработи. Внимателно се оглеждат по какъв начин се движат мускулите на челото, тъй като за нас е значимо да наподобява и естествено, и красиво. Изваждат се фоликули, поставят се във физиологичен разтвор, толкоз колкото ни трябват, отварят се каналите и се слагат фоликулите, които ни трябват “, споделя още доктор Партоу. Риск с такава интервенция не се поема, в случай че пациентът има сърдечни проблеми, както и како и херпес или ХИВ. На крайния резултат пък само може да попречи проблем с тестостерон.

Интервенцията се прави повече от мъже и рядко от дами, най-много поради обръснатата глава и обстоятелството, че по-късно дамата не може да постави перука, което основава нескончаем дискомфорт.

Коси присадиха още Йонко Мермерски и Даниел Петканов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР