От няколко дни връзката на Гущеров със Светлана Василева е

...
От няколко дни връзката на Гущеров със Светлана Василева е
Коментари Харесай

Светлана Василева: Аз съм любимата играчка на Гущеров

От няколко дни връзката на Гущеров със Светлана Василева е най-коментираната тематика в светските среди.

След като се разведе с фолкпевицата Мария, Християн небрежно я размени с плеймейтката със скандална популярност. Но всички са уверени, че си е вкарал сериозен автогол, за който очевидно още не подозира.

Миналата седмица Гонзовица удостовери, че с Християн са двойка и даже живее в дома му. Самият той пък не желае да приказва по тематиката и все повтаря, че двамата са "просто другари ". А след първото си разобличаване, Светлана въпреки всичко призна, че тя е "любимата играчка " на милионера. И добави, че двамата си играят доста добре и се забавляват "отлично ", оповестява КлюкиБГ.

Видно е, че Василева се хвали с Гущеров като върха на златотърсаческата си кариера. Тя не стопира да приказва за връзките им, тъй като в този момент и е паднало да се хвали с в действителност огромна хапка. Но забивката със Светлана несъмнено демонстрира фрапантно събаряне на равнището при Християн и всички тези разкрития от нейна страна го направиха за срам! А очевидно той не е толкоз остроумен и образован, за какъвто го показват, щом разрешава една руса плеймейтка да го разнася всеки ден по медиите и да го позори по този начин.



Близки на Християн нападнаха Василева и се пробваха да й отворят очите за обстоятелството, че е просто следващото развлечение за него. Но тя стартира да изяснява какъв брой доста се обичали и какъв брой добре им било дружно. А дали и Гущеров мисли по този начин, е близо до мозъка и сами да се сетим.



Светлана стига към този момент много надалеч във фантастиката и стартира да мечтае за семейство и деца с милионера. Тя се надява, че щом с Християн са заживели дружно толкоз бързо, то скоро ще чуе сватбени камбани и ще го подари с правоприемник. А Гущеров се чуди от кое място му е пристигнало и по какъв начин ще се измъкне от хитрите й схеми. Но, който каквото си направи, различен не може да му го направи!

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР